Aanmeldformulier mentee

Aanmeldformulier voor mentees

In onderstaand formulier kun je je aanmelden voor de komende ronde van Meet Your Mentor.

Persoonlijke gegevens

Beantwoord elke vraag:
(richtlijn 100-200 woorden per antwoord)

No file selected
Alleen PDF bestanden zijn toegestaan (maximaal 4MB).

* UvA en ECHO streven ernaar aan je voorkeuren tegemoet te komen en we doen ons best zoveel mogelijk koppels te matchen. We kunnen echter niet garanderen dat we in alle gevallen een match op studieachtergrond kunnen maken. En ook kunnen we niet garanderen dat we zondermeer een plaatsing kunnen bieden.

** De precieze voorbereidingstijd voor de verschillende onderdelen van dit mentorprogramma hangt af van jezelf. In principe zal deelname in totaal 10 à 12 uur (excl. voorbereidingstijd van de gesprekken) kosten.

Privacy MYM-platform
MYM heeft een AVG-overeenkomst afgesloten met haar technische ondersteuner Designserver en wist alle persoonsgegevens nadat het traject is afgerond.

 

Meet Your Mentor is een digitaal mentoringplatform dat jongeren met een niet-westerse achtergrond ondersteunt in hun overgang naar de arbeidsmarkt. Ben jij student en op zoek naar een sparringpartner in jouw oriëntatie op een baan? Of ben je een ervaren professional die wil bijdragen aan diversiteit en inclusie op de arbeidsmarkt? Ontmoet elkaar, bespreek uitdagingen en kansen en ontdek jouw kracht als professional.