Aanmelden

Aanmeldformulier voor mentees

Binnenkort is het officiële begin van Meet Your Mentor. Hiervoor kun je je nu alvast aanmelden via onderstaand formulier:

NB! Je hebt maximaal 24 minuten de tijd om dit formulier in te vullen. Krijg je een lege bevestiging, dan is je aanmelding niet aangekomen.
Tip: bereid de antwoorden voor in een apart document en bewaar je CV alvast als PDF-bestand (max. 2MB), voor je gaat invullen.

Persoonlijke gegevens:

 

Beantwoord elke vraag: (richtlijn 100-200 woorden per antwoord)

Alleen PDF bestanden zijn toegestaan (maximaal 2MB).
Bij deze meld ik mij aan voor Meet Your Mentor. Ik verklaar dat ik beschikbaar ben om deel te nemen aan het Mentorprogramma.

* UvA en ECHO streven ernaar aan je voorkeuren tegemoet te komen en doen ons best zoveel mogelijk koppels te matchen. We kunnen echter niet garanderen dat we in alle gevallen een match op studieachtergrond kunnen maken. En ook kunnen we niet garanderen dat we zondermeer een plaatsing kunnen bieden.

** De precieze voorbereidingstijd voor de verschillende onderdelen van dit mentorprogramma hangt af van jezelf. In principe zal deelname in totaal 10 à 12 uur (excl. voorbereidingstijd van de gesprekken) kosten.

Privacy MYM-platform
MYM heeft een AVG-overeenkomst afgesloten met haar technische ondersteuner Designserver en wist alle persoonsgegevens nadat het traject is afgerond.

 

Meet Your Mentor is een digitaal mentoringplatform dat jongeren met een niet-westerse achtergrond ondersteunt in hun overgang naar de arbeidsmarkt. Ben jij student en op zoek naar een sparringpartner in jouw oriëntatie op een baan? Of ben je een ervaren professional die wil bijdragen aan diversiteit en inclusie op de arbeidsmarkt? Ontmoet elkaar, bespreek uitdagingen en kansen en ontdek jouw kracht als professional.